Berita baik website ecommerce RAHMAH, RM550 shj !!!

Jangan terlepas peluang ini! Ya, memperkenalkan Website ecommerce RAHMAH khas untuk client GALERINIAGA.

Dah tahun 2023, masih tiada web ecommerce untuk peniaga online?

Statistik menunjukkan 9/10 pengguna internet di Malaysia membuat pembelian secara online.

Anda akan kehilangan ramai potensi customer jika masih tiada web ecommerce.

1.) Apabila anda tiada web ecommerce, bila anda run whatsapp ads, facebook ads. Sales person pada masa tersebut tidak available, malas nak reply dan sebagainya. Bila tiba waktu out of office hour sales person tidak available, maka customer anda akan lari ke brand lain yang ada website. Pukul 2,3 pagi customer excited nak beli, tapi sales person tidak reply dan tidak follow up pun esok paginya.

2.) Keluar kos ads puluhan ribu, nombor banyak masuk dalam whatsapp tetapi follow up semula tiada sbb masih menggunakan manual sales whatsapp, product x close disebabkan customer whatsapp tgh malam, customer whatsapp kita tgh drive dan sebagainya.

3.) Anda menggunakan third party platform Shopee, tiktok, lazada live and etc. Bila run organic ads ke platform 3rd party tiba-tiba bag kuning kena ban, tiba-tiba pula ada hidden caj. Tidak boleh kawal, shipping caj  x boleh adjust guna prefer shipping yang kita nak. Dan yang paling sadis, shop anda kena banned, akaun kena banned. Nak kena buat semula akaun baru. 🙁

Anda perlu bersedia backup plan dari sekarang, kalau tiada web, hanya bergantung pada 3rd party platform, bergantung kpd person yang tidak mahir dan tidak available waktu customer nak buat pembelian, bisnes anda mudah sahaja sales akan jatuh.

Bila platform ubah algo sedikit, sales terkesan

Bila ubah lagi reach, limit lagi kan reach, sales terkesan.

Banyak keburukan jangka masa panjang jika kita tumpang platform dalam perniagaan online.

Dengan adanya website, boleh selesaikan masalah anda lepas ni. Sekarang dah tahun 2023, kena upgrade cara berbisnes. ADA WEBSITE SENDIRI UNTUK BISNES ONLINE LONG TERM..

BERITA BAIK untuk peniaga online yang baru bermula, saya tawarkan pakej terbaru iaitu web ecommerce RAHMAH. Serendah RM550 sahaja!.. ya, RM550 sahaja termasuk payment gateway. TIDAK TERMASUK DOMAIN DAN HOSTING.

webrahmah 1

Dengan adanya laman web khusus, ia banyak membantu meningkatkan penjenamaan perniagaan anda, kredibiliti perniagaan anda di mata pelanggan juga pasti akan meningkat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jom tempah website dari GALERINIAGA. Berpengalaman selama 10 tahun dalam pembinaan pelbagai website.

Firdaus Sani, Freelance Web Designer Malaysia | Web Development Malaysia | Ecommerce Website Malaysia
Firdaus Sani, Freelance Web Designer Malaysia | Web Development Malaysia | Ecommerce Website Malaysia

GALERINIAGA offers a wide range of web-based services including web hosting, domain registration, web eCommerce, web company profile, sales or landing page, blog, web maintenance and management.

GALERINIAGA.COM is also aimed at helping offline or online internet entrepreneurs who want to grow their business through the Internet medium.

Scroll to Top