Owh, ni ke sebabnya orang dok cakap pasal kuali batu 36 cm tu best? #NATURALSTONE

Tak sangka!

Kuali batu granite ni boleh masak, rendang ayam 3 ekor, pun muat dan paling best, 5 kilo daging cepat je empukšŸ˜±šŸ˜±

Kuali batu granite moden teknologi dari Jerman. Periuk tak melekat dan cepat masak.

JOM TENGOK VIDEO DIBAWAH

red down arrows gif 1

Ciri-Ciri Kuali Batu Granite Premium

2

Kotoran Mudah Dicuci Kerana Tak Melekat

3

PERIUK Jenis Tak Melekat (Non-Stick)

1

Material Alloy Aluminium & Granite Coating

4

Masak Jadi Sekata Kerana Kepanasan Disebar Sekata

5

Saiz Diameter 36 CM

6

3 Ekor ayam pun boleh muat

7

DAGING 5-6 KG sekali masak

2

Boleh Masak Guna Gas Cooker & Induction Cooker

Testimoni pengguna

BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order 04/06/2023

KUALI BATU 36CM

RM 150 FREE COD SM + 2 FREE GIFT

KUALI BATU 32CM

RM 139 FREE COD + 2 FREE GIFT

SELEPAS PROMO INI TAMAT, HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA

Jom dapatkan SEKARANG pada harga SUPER JIMAT dan TEKAN BUTANG DI BAWAH UNTUK TERUS BUAT TEMPAHAN

SET PALING LARIS

2
3

PEMBAYARAN

FAQ

Soalan-Soalan Lazim

Polisi Pemulangan & Penukaran

Di Syazara , kami membenarkan pemulangan produk dilakukan hanya apabila produk yang dibeli mengalami sebarang kecacatan semasa pembuatan. Untuk tujuan pemulangan sebegini, sila hubungi talian khidmat pelanggan kami di 0110885691 dalam masa 3 hari selepas menerima barang tersebut. Produk yang dibeli juga haruslah dipulangkan di premis yang sama semasa ia dibeli. Produk yang anda pulangkan haruslah berada dalam keadaan yang sama semasa ia dihantar, lengkap dengan dokumentasi asal, aksesori, pembungkusan dan labelan yang original. Produk yang dipulangkan akan diperiksa dengan teliti untuk mengesahkan kecacatan yang dialami. Kami akan menggantikan produk yang sama sebaik ia disahkan.

Kerosakan Produk

Anda berhak untuk menuntut pengantian atau pembaikan sekiranya produk yang anda beli terdapat kerosakan atau kecacatan pada kualiti.

Bukti Pembelian

Resit atau invois asal pembelian Syazara anda adalah bukti pembelian terbaik anda.

Ā 

Penilaian Produk

Sebaik sahaja kami mengesahkan bukti pembelian, kami akan menilai produk untuk menentukan jenis kerosakan dan bagaimana kami boleh membantu anda : pembaikan atau penukaran.

Ini merupakan penilaian asas oleh Customer Service Centre kami, dimana kami boleh tentukan sama ada :-

produk tersebut telah rosak melalui penggunaan yang tidak normal. Apabila produk tersebut dikenal pasti sebagai rosak akibat daripada penggunaan yang tidak normal oleh Syazara (kilang atau pengedarnya), ia tidak akan ditukar.Ā  Syazara juga mungkin akan mengenakan caj tambahan kepada anda untuk membayar kos yang diperlukan sepanjang proses pembaikan, termasuk kos penghantaran.

Ā 

Kerosakan Produk atau Kesalahan Penghantaran

Kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang mungkin timbul, kami akan menghantar semula barang yang betul kepada anda secepat mungkin, sila hubungi talian khidmat pelanggan kami di 0110885691 (Isnin hingga Jumaat, 9:00 pagi – 6:00 petang, kecuali hari cuti umum).

Kesulitan Operasi

Sekiranya anda menghadapi masalah untuk mengendalikan produk anda, kami mengesyorkan agar anda menghubungi Pusat Khidmat Pelanggan kami di talian 0110885691 (Isnin hingga Jumaat, 9:00 pagi – 6:00 petang, kecuali cuti umum).

Kami mempunyai beberapa pengalaman dimana pelanggan percaya bahawa produk yang dibeli telah rosak namun sebenarnya ia dapat diselesaikan dengan beberapa ‘troubleshooting’ asas.

Polisi Pemulangan Syazara

Tiada bayaran balik atau pemulangan barang yang dibeli melalui pembelian dalam talian. Semua jualan adalah muktamad.

Ā 

Syazara Mempunyai Kuasa Penuh Untuk:

Menilai dan menganalisa barangan yang dipulangkan sebelum menawarkan pembaikan atau pertukaran.Ā  Pembaikan atau penukaran mungkin ditolak selepas penilaian tersebut.

POLISI PENGHANTARAN

  • Pembelian anda akan dihantar kepada anda melalui perkhidmatan syarikat perkhidmatan kurier pilihan kami.
  • Pada masa ini, perkhidmatan penghantaran diperluaskan ke Malaysia sahaja.
  • Tempoh penghantaran mengambil masa selama 3 hingga 14 hari waktu berkerja
  • Sekiranya penghantaran ke beberapa lokasi tidak dapat dilaksanakan, kami akan menghubungi anda untuk mengatur penghantaran ke alamat alternatif.
  • Anda perlu memaklumkan sekiranya ada perubahan kepada alamat penghantaran dan nombor telefon kepada pihak MatJenin.my dengan segera.
  • Pembeli akan diberi invois danĀ Tracking NumberĀ setelah membuat pembayaran melalui emel. Pembeli boleh menjejak pembelian mereka menggunakanĀ Tracking NumberĀ yang diberi di laman web syarikat logistik yang berkenaan.
payment icon 1

COPYRIGHT Ā© 2021 SYAZARA. ALL RIGHT RESERVED. POWERED BY GALERINIAGA

Scroll to Top