Setakat bulan Mei 2023 masih mencatat jualan web ecommerce ratusan ribu ringgit!

Dah tahun 2023, masih menggunakan web ecommerce? Iya, web ecommerce adalah kemestian dalam perniagaan online anda jika ingin bersaing dengan pesaing anda. Selain itu, web ecommerce membantu anda sebagai sistem yang memudahkan anda menguruskan perniagaan online anda.

Tahniah kami ucapkan kepada client GALERINIAGA kerana mencatat jualan ecommerce yang berterusan, setiap hari, 24/7. Inilah kelebihan jika ada web ecommerce sendiri di mana kita boleh mengawal perniagaan kita 100%.

Setakat bulan Mei 2023, berikut jualan dari web ecommerce dari client GALERINIAGA, jualan dari bulan Jan 2023 sehingga ke hari ini.

Client 1 :

sales2023

orderecommerce2023
Client 2 :

sales20231

orderecommerce20231

Dengan adanya laman web khusus, ia banyak membantu meningkatkan penjenamaan perniagaan anda, kredibiliti perniagaan anda di mata pelanggan juga pasti akan meningkat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Website yang straightforward, menjadi rujukan pelanggan yang ingin ketahui dengan lebih lanjut mengenai pakej / servis / produk yang ditawarkan.

Jom tempah website dari GALERINIAGA. Berpengalaman selama 10 tahun dalam pembinaan pelbagai website.

Firdaus Sani, Freelance Web Designer Malaysia | Web Development Malaysia | Ecommerce Website Malaysia
Firdaus Sani, Freelance Web Designer Malaysia | Web Development Malaysia | Ecommerce Website Malaysia

GALERINIAGA offers a wide range of web-based services including web hosting, domain registration, web eCommerce, web company profile, sales or landing page, blog, web maintenance and management.

GALERINIAGA.COM is also aimed at helping offline or online internet entrepreneurs who want to grow their business through the Internet medium.

Scroll to Top